Хипер Груп ООД в партньорство с вносителите на Байкал ЕМ1 за България и Югоизточна Европа. - Hyper Group Ltd

Хипер Груп ООД в партньорство с вносителите на Байкал ЕМ1 за България и Югоизточна Европа.

Какво е Байкал ЕМ1?
22.05.2014
Обработка на семена и посадъчен материал с Байкал ЕМ1
01.06.2014
На 24 май 2014г. „Хипер Груп” ООД официално подписа договор с вносителите на Байкал ЕМ1 за България и Югоизточна Европа.

„Хипер Груп” ООД ще изпълнява ролята на главен консултант и търговски партньор отговарящ за изграждането и менажирането на търговската мрежа в страната и чужбина (Югоизточна Европа).

Двете компании на скоро представиха широкоспектърния микробиологичен тор Байкал ЕМ1 и на Българския пазар. Био препарата се ползва с успех от фермери в Русия, Украйна, Беларус, Латвия, Литва, Естония, Германия, Казахстан, Узбекистан и Северен Китай.

Страница с подробна информация за Байкал ЕМ1

Към днешна дата се планира регистрирането и на Тамир – друг микробиологичен препарат, изключително популярен и използван от животновъдите в цял свят.

„Хипер Груп” ООД отговаря за набирането на търговски партньори с цел изграждане и разширяване на търговската мрежа в България.

За търговско партньорство, моля свържете се с нас чрез онлайн регистрационната форма. Всички желаещи да закупят продукта на дребно могат да разгледат цените и условията за доставка в нашия онлайн магазин.

Търговски обекти предлагащи Байкал ЕМ1