Луксозен пентхаус апартамент за продажба в K Residence, топ център Варна

Луксозен пентхаус апартамент за продажба в K Residence, топ център Варна

Продава се луксозен пентхаус апартамент за продажба в К Резиденс, идеален център Варна

Цена: 750'000 €

Референтен №: HGP 00005 · Адрес: Топ център, Варна
Квадратура 240 м2 · Етаж: Седем · Година на завършване: 2018

Градски начин на живот в луксозен пентхаус апартамент и най-добрата жилищна сграда във Варна - K Residence! Високо над оживения център, където ще намерите светло и ефективно етажно разпределение, както и много неща, които да харесате. Други имоти от този вид са на разположение на уеб сайта на новия ни бранд предназначен за → Luxury Real Estate. Пълна галерия и превод на Английски език можете да разгледате на тази страница:

Luxury penthouse apartment for sale in K Residence, Downtown Varna, Bulgaria
 

Преглед

Архитектурният проект е минималистичен с подчертана точност и елегантност. Материалите по фасадата са търсени в една равнина, без излишни детайли и орнаменти. Използвани са три материала - гранит, стъкло и алуминий. Страниците на прозорците и дъната на терасите са подчертани с тъмен полиран гранит в контраст с термолющения светъл гранит. Разместването на тяло и отвори във вертикала на различните нива придава динамичност на фасадите.

Луксозния пентхаус апартамент е с просторни жилищни пространства с изложение запад, изток и юг. Апартаментът е с едно от най-приятните етажни разпределения в сградата, като всяка стая е благоустроена и предлага максимална неприкосновеност на личния живот. Просторна и много интимна тераса с изглед на изток. Идеална за тиха закуска или слънчеви бани без намесата на съседите. Към апартамента има и гараж с бонус складово помещение, където можете да пазите нещата си подредени.

К Резиденс е проектирана в седем надземни и един подземен етаж. Градоустройствените ограничения определят терасовидните отстъпи в четвърти, шести и седми етаж. Паркоместата са разположени в подземния и приземния етаж, следващите шест етажа са предвидени с жилищна функция. На втори, трети и четвърти етажи са проектирани два апартамента с площ от 115-140 кв.м. На последните три етажа има само по един апартамент на етаж, с площ от 200 до 240 кв.м.

Връзката между подземния етаж, партера и улицата, се осигурява от автомобилна платформа, предвид малката площ на парцела, а до всеки етаж стига асансьор и стълбище.

Парцелът е малка площ, разположен на тиха улица с минимална денивелация. Водещото при изграждане на архитектурното решение е създаването на модерна сграда с убедителна функция, елегантен и изчистен дизайн, постигнат с качествени материали, осигуряващи минимална поддръжка и дълъг живот на сградата.

K Residence е луксозна жилищна сграда, разположена в историческия център на града, в близост до Морската градина и Черно море като това я прави отличен инвестиционен имот. Имотът е удобно разположен в близост до ресторантите и всички забавления, които центъра на града може да предложи, този дом е идеален за всеки градски жител!

Добре дошли в центъра на града!

  Екстериор

 • Външно осветление;
 • Напоителна система;
 • Ограда;
 • Озеленяване;
 • Открита тераса;

  Интериор

 • По БДС с опция за дизайнерско обзавеждане;
 • Килер;
 • Изхвърляне на отпадъци;

  Общи

 • Гледка към морето;
 • Топ локация;
 • Кабелен интернет;
 • Кабелна телевизия;

  Други детайли

 • Спални: 4;
 • Бани: 3;
 • M² площ: 240;
 • Година на построяване: 2016;
 • Отопление: N/A;
 • Охлаждане: N/A;
 • Тип гараж: Подземен ;


 • Размер на гараж: 25;
 • Обшивка: Термолюспен гранит;
 • Рецепция: Не;
 • Такса: 960 лв;
 • Зониране: Да;
 • Стил на имота: Модерен;

Планове

Разгледайте и свалете етажност и разпределение на К Резиденс: За най-добра визуализация ползвайте “Acrobat reader“.

Планове и разпределение

Брошура

Разгледайте и свалете брошура с презентация на проекта: За най-добра визуализация ползвайте “Acrobat reader“.

Брошура

Награди

N/A

ЧЗВ

Често задавани въпроси
Как да организирам оглед на имотите, които ме интересуват?
Кажете ни кои имоти бихте искали да видите и ние ще организираме огледи, които да са съобразени с вашата програма, колкото и натоварена да е тя! Не взимаме такса за оглед, но таксуваме 0,60 лв. на километър за оглед на имоти, които се намират извън града. Ако е необходимо, можем да ви помогнем и с настаняване в хотел.
Как мога да резервирам имот?
Ще трябва да внесете депозит (обикновено около 10% от цената на имота или минимум 1 000 евро), които не се възстановяват. Това ви гарантира, че имотът вече няма да се предлага на на нашия уебсайт, както и че ще бъде спрян от продажба и ще се обвържем да го продадем само на вас при договорената цена.
Мога ли да приключа сделка, без да присъствам?
Да, ако сте заети и нямате възможност да пътувате за приключване на сделка, можете да дадете пълномощно на адвокат, който да ви представлява в деня на приключването на сделката. Това е често използвана практика в днешно време, поради голямата динамичност и заетост на клиентите ни. Представителството при приключване на сделка е част от обслужването, което предлагаме и не се таксува допълнително.
Какво трябва да знам за предварителния договор?
Обичайната практика, наложила се при сделките с недвижими имоти, е страните да подпишат предварителен договор, с който да подготвят сключването на окончателен договор. Към сключване на предварителен договор трябва да пристъпите, едва след като сте се запознали с документите за собственост, убедили сте се в самоличността, дееспособността и представителната власт на продавача, както и че имотът не е обременен с тежести (възбрани, ипотеки, искови молби, съдебни спорове, заеми, финансови задължения, претенции към имота от трети лица и други). Предварителният договор трябва да съдържа всички съществени условията на сделката, които да залегнат в нотариалния акт при нейното изповядване, като индивидуализиране на прехвърляемия недвижим имот, цената, страните, сроковете за сключване на окончателен договор под формата на нотариален акт и другите съществени условия.
Как става прехвърлянето на собствеността на имота?
Прехвърлянето на собствеността върху недвижимия имот става с окончателен договор – нотариален акт. Договорът се сключва в кантората на нотариус, като компетентен е нотариус от района, в който се намира имотът. Нотариусът проверява самоличността, дееспособността и представителната власт на явилите се пред него лица, дали не са налице законови пречки за прехвърляне на имота и дали представеният проект за нотариален акт отговаря на законовите изисквания. Нотариусът прочита на страните нотариалния акт и след като те потвърдят волеизявленията си, отразени в акта, документът се подписва от страните и от нотариуса. След това, в същия ден, нотариусът представя нотариалния акт в службата по вписванията по местонахождение на недвижимия имот. Съдията по вписванията разпорежда вписване на акта в Имотния регистър към Агенцията по вписванията, което гарантира купувача при евентуални претенции на трети лица. От този момент купувачът е напълно в правото да се разпорежда с ипотеки, отдаване под наем, продажба и др.
Как и кога ще получа нотариалния си акт за собственост?
Можете да ги получите от нотариуса, при който се изповядва сделката, в наш офис или по пощата – това зависи изцяло от вашите изисквания. Обикновено нотариалните актове са готови до 10 дни след приключването на сделката.

Екип

Хора, с които можете да се свържете в случай, че имате въпроси, които се нуждаят от бърз отговор.

Петър Амеров

+359 (0) 887 339939


Жу Начева

+359 (0) 882 520077