Най-влиятелна личност онлайн – Webit 2011 - Hyper Group Ltd

Най-влиятелна личност онлайн – Webit 2011

Демографска криза – Светлината в тунела
28.02.2011
Писмо препоръка и сертификат за добре свършена работа
27.12.2013
Покажи всички

„Хипер Груп” ООД взе участие в състоялото се състезание, организирано от Международното изложение Webit, което имаше за цел да покаже кои са най-влиятелните личности онлайн.

Правилата бяха много прости: всеки участник се регистрира и получава свой уникален линк, който трябваше да сподели с колкото се може повече свои приятели, партньори и познати, които да кликнат на него и да дадат своя глас.

„Хипер Груп” ООД взе участие в състоялото се състезание, организирано от Международното изложение Webit, което имаше за цел да покаже кои са най-влиятелните личности онлайн.

Правилата бяха много прости: всеки участник се регистрира и получава свой уникален линк, който трябваше да сподели с колкото се може повече свои приятели, партньори и познати, които да кликнат на него и да дадат своя глас. Първите 5 участника с най-много гласове от всяка държава имаха възможността да спечелят безплатен достъп до главната сцена на Webit 2011, но по-важното е, че брандът, който представляват ще може да получи гласност пред широк кръг от уеб професионалисти.

От страна на екипa ни се включиха 14 участника от основните подразделения на компанията, намиращи се във Варна, София и Пловдив и опериращи в различни нива на йерархията, като се мине през senior management, strategic management, middle management и се стигне до очертаващите фундамента и разбира се незаменими „бели якички”.

За наша радост, гордост и признание, нашето CFO Жечка Начева зае първа позиция. Радваме се, че трудът ни не беше напразен и всички наши участници заеха топ позиции в крайното класиране на Webit.

Main Marketing Stage – главна маркетинг сцена е сърцето на Webit Congress. Това е мястото, където можете да чуете топ-експертите от световната дигитална индустрия, които ще представят своите идеи и ноу-хау и ще обсъдят проблемите и предизвикателствата пред дигиталния пазар. Както винаги, Главна маркетинг сцена ще събере над 700 участници, които ще обменят опит и контакти с колегите си от региона и света.

Нашият екип успя да генерира 13’657 клика, както и реализира 10’792,75 точки от общия възможен сбор от 23’476 точки за всички БГ участници.

Класиране:

1. Жечка Начева – 4379,75 точки
4. Радост Димитрова – 2329,93 точки
6. Любомира Любенова – 818,57 точки

1. Петър Амеров – CEO (дисквалифициран с над 5000 точки)