Обработка на семена и посадъчен материал с Байкал ЕМ1 - Hyper Group Ltd

Обработка на семена и посадъчен материал с Байкал ЕМ1

Хипер Груп ООД в партньорство с вносителите на Байкал ЕМ1 за България и Югоизточна Европа.
26.05.2014
Пръскане на разсад и стайни растения с Байкал ЕМ1
01.06.2014

Накисване на семената

Обработката на семената е прост и ефективен прийом, който може да се разглежда като първото звено в системата на използване на препарата Байкал-ЕМ1 за градински култури. Той дава тласък за ускорено развитие от самото начало на пробуждане на семената. Докато обработеното семе лежи във влажната земя и се готви за порастване, около него се образува обвивка от благоприятна микрофлора, която приготвя храна за него и го защитава от болестотворни организми.

За накисване на семената готовият за употреба препарат се разрежда в топла престояла вода (нехлорирана) до концентрация 1:1000. Преди засяване семената се потапят в готовия разтвор и се държат 2-4 часа, като периодично се разбъркват. Дребните семена преди засяване се подсушават, а едрите се посяват веднага. Луковиците се държат в разтвор 12-14 часа, като преди засаждане се подсушават. Грудките на картофите се накисват в деня на засаждането.

Работния разтвор се съхранява не повече от 24 часа.

От къде да купя Байкал ЕМ1?

Страница с подробна информация за Байкал ЕМ1
Онлайн продажби на цени на дребно на Байкал ЕМ1
Цена на едро на Байкал ЕМ1

За търговско представителство и цени за дистрибутори, моля попълнете онлайн формата за търговско партньорство или се свържете се с нас.