Проектиране Архиви - Hyper Group Ltd
 • Клиент
  Amerov Honey
  Уеб сайт
  Разгледайте
  Amerov Honey е производител, дистрибутор и износител на автентичен, суров и непастьоризиран мед, произведен в България. Широкият спектър и разнообразието от продукти би задоволило и най-взискателните любители на натурални продукти.
 • Клиент
  Billa
  Уеб сайт
  Разгледайте
  Супермаркет „БИЛА” на ул.”Капитан Райчо” – Сграда със смесено предназначение в УПИ V “за смесено предназначение” /10135.3517.447/ кв.13, 15м.р., гр.Варна – III етап.

  Обектът разполага с РЗП 6500m2 и е собственост на верига супермаркети Billa, които от своя страна са част от REWE груп.
 • Квартал Драгалевци е възникнал преди векове и с годините се превръща във вилна зона предпочитана от хора със висок социален статус. Разположен е в подножието на планината Витоша и е на 7км от центъра на град София. Отличната панорама и комуникации го правят изключително атрактивен за живеене.
 • Нашия екип се обединени за изпълнението на поставената от възложителя задача, която включваше проектиране на ОВК инсталация за обществено-обслужваща сграда с жилищна част с РЗП – 2800м2, ателиета и апаратменти в УПИ-1384, кв.35 по плана на 24 м.р. гр.Варна.
 • Клиент
  Марица ООД
  Уеб сайт
  Разгледайте
  Резиденция Амарант е луксозна жилищна сграда изградена в класически стил излъчващ незаменима класа. Имотът е разположена в южната част на най-стария, красив и спокоен Български черноморски курорт Св. Св Константин и Елена.
 • Клиент
  Хипер Груп ООД
  Уеб сайт
  Разгледайте
  Ние предлагаме на Вашите активи, пари или идеи спектър от ефективни инвестиционни решения и широкоспектърни услуги.