Amerov Honey - производител и износител на мед от България
RMS – Risk Management Solutions
14.01.2015
Покажи всички
  • Задачи Лого дизайн, Идентичност, Дизайн на опаковки, Уеб сайт, Маркетинг, Счетоводство
Amerov Honey е производител, дистрибутор и износител на автентичен, суров и непастьоризиран мед, произведен в България. Широкият спектър и разнообразието от продукти би задоволило и най-взискателните любители на натурални продукти. Производителя осигуряваме най-високо качество на органичен и натурален акациев мед, манов мед, мед от кориандър, лавандулов мед, липов мед и мед букет на клиенти от България и целия свят. Целият производствен процес се осъществява в завод, сертифициран по ДПП и HACCP, в пълно съответствие със стандартите на ЕС. Меда на Amerov Honey се радва на активно търсене от страна на потребителите.

Задачата ни беше да създадем идентичност, която асоциира за любов и загриженост за обичаните хора, които са важни за вас. В същото време, тя трябва да се превърне в основен продукт, който ще обожавате, и с удоволствие ще се възползвате от радостта. Ние се стремим да бъдем незаменима част от живота ви и най-радостните моменти с близките ви.  

Нашата първоначална идея беше да създадем луксозен продукт, продукт на най-високите стандарти. Сложни, свежи и модерни, продуктите трябва да бъдат разграничени от другите марки в категорията, чрез иновативен дизайн и успешна марка.

Нашият продукт е предназначен за специални поводи, като празнуване, рождени дни и различни видове събития, но и за по-интимни моменти с любимия човек. Amerov Honey, както и нашите клиенти, са изискани, сложни и интелигентни. Продуктът трябва да флиртува и да взаимодейства с потребителите по умен и съблазнителен начин.

Amerov Honey - производител и износител на мед от България

П челния мед е традиционен български продукт, който е високо ценен в цял свят. Amerov Honey предлага качествен европейски мед. Благодарение на богатите растителни видове и запазената природа пчелите събират акация, липа, лавандула, горски и див мед с уникален вкус и отлично качество, заедно с над 500 други диви билки. Медът се събира от собствените кошери само когато е напълно зрял, за да се предотврати ферментация.

Разгледайте проекта в Behance.

Към Behance Към Amerov Honey

Изработка на уеб сайт

Разгледайте подробно услугата, като кликнете върху кръга с мониторчето или ни изпратете индивидуално запитване


Хора, с които да се свържете

Ако имате въпроси, които се нуждаят от бърз отговор можете да се свържете с нашия екип.

Петър Амеров


Жу Начева