Перинов и Синове ЕООД - Hyper Group Ltd
Жилищна сграда в квартал Драгалевци
06.04.2014
Обществена сграда с жилищна част
06.01.2013
Покажи всички
  • Задачи Изработка на уеб сайт
З адачата на Хипер Груп ООД бе да изработи уеб сайт със CMS (система за управление на съдържанието), който да е с адаптивен дизайн и превод на три езика.

Корпоративния уеб сайт е реализиран на Open Source платформата WordPress, като необходимост към самото задание имплементирахме адаптивен дизайн и допълнителни модули.

Строителна фирма Перинов и Синове

П еринов и Синове ЕООД е компания, която се специализира в областта на строителство, проектиране и инвестиции. Фирмата е основана през 1992г. от Евгений Стойнов Перинов.

Перинов и Синове ЕООД е една от бързо развиващите се строителни фирми във Варна и региона, разполагаща с модерна материална и технологична база, допринасяща за качественото изпълнение на поетите от фирмата ангажименти.

Фамилията Перинов има богата история, която е свързана с името на Апостола за свобода Васил Левски. Семейната фирма и фамилията имат свой емблематичен знак, а именно герб с лъвска глава.

Първата фамилна сребърна монета с лъва е сечена в Българския монетен двор през 2004г. От тогава е създадена традиция по една монета да се зазижда във всяка сграда, построена от семейната фирма.

Компанията, като инвеститор и изпълнител, е изградила своя собствена програма, с която има за цел да събере шедьоврите на българското строителство и архитектура през годините.
Препоръки
Разгледайте част от препоръките, които получихме в процес на работата по проекта.

Референции
Награди
Управителят на Хипер Груп ООД, г-н Петър Амеров беше удостоен с честта, да получи семейната монета на фамилията Перинов.

Към новините

Изработка на уеб сайт

Разгледайте подробно услугата, като кликнете върху кръга с мониторчето или ни изпратете индивидуално запитване.


Хора, с които да се свържете

Ако имате въпроси, които се нуждаят от бърз отговор можете да се свържете с нашия екип.

Петър Амеров


Жу Начева