Изработка на Уеб сайт, Лого и Корпоративна идентичност за Rms.bg
Amerov Honey
20.11.2017
Супермаркет Billa
06.01.2015
Покажи всички
  • Задачи Изработка на уеб сайт, Лого дизайн. Kорпоративна идентичност, Онлайн маркетинг и реклама, Последващо обслужване
И махме стриктни срокове за създаване на високо-атрактивен дизайн и цялостна идентичност на марката, които трябваше да представят софтуерните продукти на компанията и предстоящото ново партньорство на пазара. Основната цел на проекта беше да се разработи продуктова архитектура на бранда, заедно с корпоративна идентичност и адаптивен уеб сайт за компанията.

Новата идентичност трябваше да отговарят на всички съществуващи очакванията на това, с което бранда се откроява: вътрешни модели за ценообразуване, финансова оценка на риска и моделиране, като едновременно с това спонтанно придвижим бранда напред към разпознаване на зрялостта, функционалността, и разнообразието на целия продукт, правейки RMS ™ крайъгълният камък на търговската марка в световен мащаб.

Risk ManagementSolutions

К омпанията е основана през 1993 г. в Европа с цел проектиране, разработване, интегриране и разпространение на финансово ноу-хау и реализации. В началото фокусът на компанията е насочен към middle-office и back-office банкиране в областите ценообразуване на финансови инструменти и портфейли, извършване на портфолио анализи и оптимизация. Следващите разработки на компанията увеличават функционалността на софтуерните продукти, свързани с пазара, кредити, оперативен риск, рейтингови системи, управление на активи и пасиви.

През последните 22-те години дружеството е установило мястото си в софтуерното внедряване на иновативни финансови продукти и технологии, които предоставят широка гама от решения за банки и финансови институции. Компанията има дългогодишен опит в проектирането, разработката и интеграцията на софтуерни системи в различни области на финансовата индустрия.Разгледайте проекта в Behance, където трупаме лавинообразна популярност.

Към Behance Към Rms.bg

Изработка на уеб сайт

Разгледайте подробно услугата, като кликнете върху кръга с мониторчето или ни изпратете индивидуално запитване


Хора, с които да се свържете

Ако имате въпроси, които се нуждаят от бърз отговор можете да се свържете с нашия екип.

Петър Амеров


Жу Начева