Сдружение Десант - Hyper Group Ltd
Супермаркет Billa
06.01.2015
Българска Асоциация за Кулинарна Култура
15.10.2014
Покажи всички
  • Задачи Изработка на уеб сайт, Онлайн маркетинг и реклама
У еб дизайн концепцията, разработена от нас олицетворява стремежа на спортен клуб Десант към иновативност и максимална функционалност.

Изчистени линии, минимализъм и внимателно подбрана цветова гама, съобразена с логото и цветовата идентичност на клуба, характеризират визията на уеб сайта.

Всички спортисти, симпатизанти и приятели на клуба ще имат възможността да разглеждат сайта и от своите мобилни устройства и таблети при следните резолюции: 410px; 480px; 580px; 680px; 720px; 820px; 980px; 1280px;1920px и т.н.

Спортен Клуб Десант

С дружение с нестопанска цел “Десант” е учредено на 09.04.2010 г. в гр. Варна с цел осъществяване на тренировъчна, състезателна и организационно-административна дейност по Смесени бойни изкуства (ММА), джудо, кикбокс, ушу и сродните им спортове.

Десант е вписан в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел и е членува в редица лицензирани спортни организации.

В спортен клуб Десант се предлагат не просто физически действия, но екипът му се грижи всички спортисти и участници да разбират и прилагат цялостния процес, който ги задължава не само да се движат, но и да мислят, чувстват и разбират.

Ако желаете просто да се разкършите или имате намерение да тренирате професионално, моля обадете се на 089 986 0444
Не на последно място трябва да се отбележи, че Спортен клуб Десант присъства и на сцената на професионалния ММА, където бойци на клуба са канени редовно за участие в турнири от веригите „Максфайт”, „Риъл пейн” и „Кейдж ъф Глори”– трите най-престижни турнира по Смесени бойни изкуства за професионалисти в страната.

Сдружението има и своята социална роля като реализира проект по програмата „„Спорт за хора с увреждания и деца в риск” на Министерство на физическото възпитание и спорта, съвместно с Дом за деца, лишени от родителска грижа „Княгиня надежда” – гр. Варна.
Препоръки
Разгледайте част от препоръките, които получихме в процес на работата по проекта.

Референции

Изработка на уеб сайт

Разгледайте подробно услугата, като кликнете върху кръга с мониторчето или ни изпратете индивидуално запитване.


Хора, с които да се свържете

Ако имате въпроси, които се нуждаят от бърз отговор можете да се свържете с нашия екип.

Петър Амеров


Жу Начева