Проекти - Hyper Group Ltd
 • Клиент
  Amerov Honey
  Уеб сайт
  Разгледайте
  Amerov Honey е производител, дистрибутор и износител на автентичен, суров и непастьоризиран мед, произведен в България. Широкият спектър и разнообразието от продукти би задоволило и най-взискателните любители на натурални продукти.
 • Клиент
  Risk Management Solutions
  Уеб сайт
  Разгледайте
  Евро Риск Системи ООД е основана през 1993 г. в Европа като частна компания с цел проектиране, разработване, интегриране и разпространение на финансово ноу-хау и реализации.
 • Клиент
  Billa
  Уеб сайт
  Разгледайте
  Супермаркет „БИЛА” на ул.”Капитан Райчо” – Сграда със смесено предназначение в УПИ V “за смесено предназначение” /10135.3517.447/ кв.13, 15м.р., гр.Варна – III етап.

  Обектът разполага с РЗП 6500m2 и е собственост на верига супермаркети Billa, които от своя страна са част от REWE груп.
 • Клиент
  Сдружение Десант
  Уеб сайт
  Разгледайте
  Сдружение с нестопанска цел “Десант” е учредено на 09.04.2010 г. в гр. Варна с цел осъществяване на тренировъчна, състезателна и организационно-административна дейност по Смесени бойни изкуства (ММА), джудо, кикбокс, ушу и сродните им спортове.
 • Клиент
  БАКК
  Уеб сайт
  Разгледайте
  Българска Асоциация за Кулинарна Култура е сдружението създадено с цел да съхрани, усъвършенства и популяризира националните кулинарни традиции.
 • Квартал Драгалевци е възникнал преди векове и с годините се превръща във вилна зона предпочитана от хора със висок социален статус. Разположен е в подножието на планината Витоша и е на 7км от центъра на град София. Отличната панорама и комуникации го правят изключително атрактивен за живеене.