Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Имате нужда от изработка на онлайн магазин?

Индивидуално запитване
Н ие предлагаме изработка на онлайн магазин, като предоставяме различни e-commerce решения в зависимост от спецификите, нуждите и функционалните изисквания на нашите клиенти. Нашите компетенции включват богата гама продукти Magento, PrestaShop, Interspire, VevoCart, CS-Cart, Shopify, Woocomerce или нестандартни колички за пазаруване, които Ви предлагаме като специално решение, разработено съобразно Вашите нужди и желания.

След като разберем Вашите изисквания, бизнес цели и бюджет, ние ще препоръчаме подходящо решение, което не само ще Ви помогне да рекламирате и да продавате Вашите продукти по-ефективно, но също ще Ви помогне да постигнете възвращаемост на инвестициите си.

Всички наши решения са оптимизирани в лесна за използване система за управление на съдържанието, която включва пълно управление на функциите на онлайн магазина.
Те са интуитивни, базирани на последните технологии, направени с мисъл за оптимизация за търсещите машини. Ние вярваме, че уебсайтът трябва да бъде управляван от клиента, така че предоставяме обучение и документация към всеки проект.

Изработените от нас онлайн магазини могат да се разглеждат еднакво добре, както от настолни компютъри, така и от мобилни устройства.
Хипер Груп ООД следва ясен и прозрачен подход за управление на проекти. По време на проекта ще има назначен специален проект мениджър и одобрен комуникационен план, както и достъп до разработките и напредъка на проекта.

Изработка на онлайн магазин и не само това:

  • Разработка на ефективни маркетинг техники;
  • Онлайн разплащания с кредитни и дебитни карти;
  • Маркетинг и популяризация на онлайн магазина;
  • Поддръжка на онлайн магазин;
  • Счетоводни и данъчни консултации;
  • Регистрация на фирма;
  • Регистрация на марка;
  • Конкурентни цени.

Хора, с които да се свържете

Ако имате въпроси, които се нуждаят от бърз отговор можете да се свържете с нашия екип.

Петър Амеров


Жу НачеваЦени за изработка на онлайн магазин

Разгледайте нашия специализиран уеб сайт, като кликнете върху кръга с иконката или ни изпратете индивидуално запитване