Изработка на уеб сайт

Изработка на уеб сайт

Имате нужда от изработка на уеб сайт с адаптивен дизайн?

Индивидуално запитване
Н ие ви предлагаме изработка на уеб сайт с административен панел и адаптивен лейаут, нашите решения за управление на съдържанието позволяват на клиентите ни лесно да поддържат, управляват и създават динамично съдържание, без да имат нужда от дизайн или техническа експертиза.

Най-ценната черта на изработените от нас уеб сайтове е, че всички те са поръчкови и пригодени към идентичността на клиента, марката, продуктите и всички други специфични изисквания, те предлагат иновации и най-новите технологични разработки.
Изработените от Хипер Груп ООД уебсайтове могат да се разглеждат еднакво добре, както от настолен компютър, така и от всички видове мобилни устройства.

Хипер Груп ООД следва ясен и прозрачен подход за управление на проекти. По време на проекта ще има назначен специален проект мениджър и одобрен комуникационен план, както и достъп до разработките и напредъка на проекта.

Изработка на уеб сайтове, които предлагаме на вашето внимание:

  • Изработка на фирмен уеб сайт;
  • Изработка на онлайн магазин;
  • Изработка на уеб сайт за нов продукт, услуга или кампания;
  • Ре-дизайн на настоящия ви уеб сайт.

Хора, с които да се свържете

Ако имате въпроси, които се нуждаят от бърз отговор можете да се свържете с нашия екип.

Петър Амеров


Жу НачеваЦени за изработка на уеб сайт

Разгледайте нашия специализиран уеб сайт, като кликнете върху кръга с мониторчето или ни изпратете индивидуално запитване