Връщане на продукти

Връщане на продуктиВръщане и замяна на продукти, закупени на www.agroapteka.org
Процедура по замяна или връщане на стоки
Тази страница само описва стъпките по извършване на връщания и замени на стоки, закупени от онлайн магазин www.amerov.org, собственост на „Хипер Груп“ ООД, с ЕИК 175456435 и Данни за кореспонденция: България, гр. Варна, област Варна, Община Варна, ул. Майор Минчо Димитриев №23, info@hypergroup.org, мобилен телефон 0887 33 99 39.

„Хипер Груп“ ООД следва законоустановените стандарти за връщане и отказ на поръчка, учредени от Комисията за защита на потребителите в България и описани в общите условия. За пълна информация моля посетете страницата общи условия.

Ако желаете връщане или замяна в срок от 14 дни след като сте получили Вашата пратка, е нужно да заявите такова. След заявяване трябва да върнете артикулите в максимално кратък срок и не по-късно от още 14 дена. По-долу са описани стъпките, през които трябва да преминете:

Замяна на артикул
(1) Заявка за замяна
Ако желаете да замените артикул от Вашата доставена поръчка, направете следното:

Направете нова поръчка в онлайн магазин на Хипер Груп с новия вид продукт.
При финализиране на поръчката напишете в "Допълнителни бележки", че правите поръчката с цел "замяна".
Върнете продуктите до офис на ЕКОНТ Варна Колхозен Пазар. За получател посочете „Хипер Груп“ ООД, телефон 0887 339939. Към пратката трябва да бъдат приложени: стокова разписка, която сте получили заедно с продукта/продуктите.
Важно! Не приемаме пратки, изпратени с наложен платеж, както и пратки изпратени за наша сметка.
Важно! Не поемаме ангажимент да получаваме пратки от пощенски станции или офиси на други куриерски фирми.
Всеки клиент може да върне продукти на Хипер Груп и с куриерска фирма по избор, но само до адрес гр. Варна, ул. Майор Минчо Димитриев №23, като ни уведоми за това на info@hypergroup.org или на телефон 0887 33 99 39 за номера на товарителницата, с която е изпратил продукта, името на куриерската компания и данни за връзка. На посочения адрес не е възможно стоките да бъдат върнати лично от съображения за сигурност.
В случай на замяна, отказ и/или връщане на поръчката, клиентът заплаща куриерските услуги.
Замяна на артикул е препоръчителна за продукт на същата или по-висока стойност от първоначално закупения. В случай, че при размяна изберете продукт на по-ниска стойност разликата в цената може да бъде запазена във Вашия профил като кредит, който можете да ползвате по-късно за пазаруване.

(2) Реализиране на замяната
◥ След като получим пратката Ви и се уверим, че е запазен търговския вид на стоката, ние ще изпратим към Вас новата пратка с желаните от Вас продукти.
◥ Стойността на куриерските услуги в двете посоки при замяна е за сметка на Клиента.

Връщане на артикул
(1) Заявка за връщане
Използвайки нашата форма за обратна връзка в страница Контакти, трябва да опишете, че желаете да върнете даден артикул (или всички артикули) от поръчката, като попълните задължително:
◥ номера на Вашата поръчка (ще го намерите в e-mail-а с потвърждение на поръчката или във Вашия профил, ако пазарувате като регистриран потребител);
◥ причина за връщане;
◥ посочете, че желаете възстановяване на сумата от наша страна.

(2) Връщане на продукти ◥ Върнете продуктите до офис на ЕКОНТ Варна Колхозен Пазар. За получател посочете „Хипер Груп“ ООД, телефон 0 988 399 093.
◥ Към пратката трябва да бъдат приложени: стокова разписка, която сте получили заедно с продукта/продуктите.
Важно! Не приемаме пратки, изпратени с наложен платеж, както и пратки изпратени за наша сметка. Стойността на продуктите ще Ви бъде възстановена след като получим върнатите стоки, а в случай на рекламация и след като тя бъде уважена, ще Ви бъдат възстановени и куриерските разходи.
Важно! Не поемаме ангажимент да получаваме пратки от пощенски станции или офиси на други куриерски фирми.
Всеки клиент може да върне продукти на AGRO и с куриерска фирма по избор, но само до адрес гр. Варна, област Варна, Община Варна, ул. Майор Минчо Димитриев №23, като ни уведоми за това на info@agroapteka.org или на телефон 0887 33 99 39 за номера на товарителницата, с която е изпратил продукта, името на куриерската компания и данни за връзка. На посочения адрес не е възможно стоките да бъдат върнати лично от съображения за сигурност.
◥ В случай на замяна или отказ от поръчката, клиентът заплаща куриерските услуги.
Важно! В случай, че върнете пратка след преглед и тест при куриера, то стойността на куриерските услуги и в двете посоки ще бъдат за Ваша сметка.

(3) Връщане на пари
След като получим обратно върнатата от Вас стока, ние ще възстановим сумата по банков път по личната сметка на потребителя в 14-дневен срок.

Повредени стоки
При замяна или връщане на стоки, закупени от онлайн магазин Хипер Груп трябва да се съблюдават следните изисквания:
◥ Продуктите да НЕ са с нарушена цялостна опаковка;
◥ Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване;
◥ Ако върнат от клиент артикул не отговаря на горните изисквания, Хипер Груп запазва правото си да го върне на клиента без предупреждение!

Важно! Ако върнат от Клиент продукт е в състояние, в което не може да бъде продаден като нов, то ние си запазваме правото да изискаме такса от Клиента за привеждането на продукта в началния му вид (ако е възможно) или за да покрием разликата в цената, получила се при продажбата на продукта втора ръка. В случай, че не е съгласен с това условия ние можем да доставим продукта обратно на Клиента, за негова сметка.

Дата на последна редакция: 02.02.2022г.

Контактна форма