Процес на работа - Hyper Group Ltd

Процес на работа

Процес на работа, осигуряващ максимално удобство и стандарт.

П роцеса на работа, който използваме в “Хипер Груп” ООД е разработен по стандарт за качество ISO 9001:2008. Стремим се да спазваме стриктно всяка стъпка от него, с оглед да гарантираме успешното и качествено завършване на Вашата идея, цел или проект.

1. Запознайте се с нас, нашите услуги и препоръки от доволни клиенти.

Разгледайте нашия уеб сайт. В сложния и динамичен свят, в който живеем, възможностите са толкова големи, колкото и трудностите. Ние ги преодоляваме и търсим винаги иновативното, перспективното и уникалното, защото само така можем да сме готови да посрещнем предизвикателствата в бизнеса като цяло. Нашата цел е подчинена на грижата за максимално задоволяване на нуждите и изискванията на нашите клиенти. Посетете нашата секция услуги и разгледайте всички услуги, които предлагаме.

2. Направете запитване или поръчка за желаната от Вас услуга.

Вариант А.

Можете да ни изпратите e-mail на info[at]hypergroup[dot]org със запитване за съставяне на оферта за услугата или услугите, от които имате нужда.

Вариант Б.

Можете да попълните онлайн контактна форма за конкретната услуга, която Ви интересува.

Моля, споделете с нас всичко за Вас и Вашия бизнес, което мислите, че може да ни помогне, за да ви предложим най-подходящите за Вас услуги, отговарящи напълно на Вашите нужди. Колкото повече информация ни предоставите, толкова по-голяма ще е възможността да изготвим план за действие и да Ви предложим услугата или пакет от услуги, които най-точно отговарят на Вашите изисквания и способстват за бързото постигане на Вашите цели.
Моля, имайте предвид, че информацията, която споделяте с нас остава строго конфиденциална.

3. Връзка с Вас за уточняване на детайли.

Запитването, което сте изпратили ще бъде обработено и разпределено към съответния отдел. Наш представител ще се свърже с Вас за уточняване на параметрите на Вашето запитване.

4. Изпращаме ви оферта.

Когато идеята Ви бъде уточнена в детайли, ние ще Ви изпратим подробна оферта, както и договор. В случай, че предложените от нас условия не Ви удовлетворяват, не се колебайте да се свържете с нас, за да потърсим нов вариант, който да бъде приемлив и за двете страни.

5. Договор с “Хипер Груп” ООД и авансово плащане.

След като вземем предвид отговорите, коментарите и допълнителната информация, изпратена от Вас, представител на “Хипер Груп” ООД ще се свърже с Вас в най-кратък срок за нейното потвърждение. На посочения от Вас e-mail адрес ще Ви изпратим договор и проформа фактура със стойността на плащането за конкретната услуга.

Не Ви е ясен работния процес или имате други въпроси?
Свържете се с нас чрез интуитивната онлайн форма за контакт

Форма за контакт

Препоръки от клиенти

Ако все още не сте сигурни в решението си дали да изберете “Хипер Груп” ООД като Ваш бъдещ партньор, предлагаме на Вашето внимание част от препоръките.