Референции от клиенти - Hyper Group Ltd

Референции от клиенти

Референции от клиенти

А Ако все още не сте сигурни в решението си дали да изберете “Хипер Груп” ООД като Ваш бъдещ партньор, предлагаме на Вашето внимание част от препоръките, предоставени от наши доволни клиенти. Предоставените в този раздел Референции са на база вниманието, отговорността и оперативността, предоставени от “Хипер Груп” ООД при вземане на решения, и изпълнението им в предвидените срокове.

Ние предлагаме качествени услуги и сме надежден партньор на световноизвестни банкови и небанкови институции, но за нашия екип най-важен е фактът, че клиентите се връщат при нас отново и че все повече от тях предоставят своите препоръки, които от своя страна са доказателство за постигната клиентска удовлетвореност

За нас ще бъде чест да работим с Вас, и ще сме трогнати да получим похвала, референция или обратна връзка, като оценка за нашия принос в развитието на Бизнеса Ви.
Българска Асоциация за Кулинарна Култура
От нашия опит в работата с Хипер Груп бихме искали да изтъкнем техния професионализъм и пълното покриване на високите изисквания, които ние имахме по отношение изпълнението на нашите проекти.

Препоръка
Перинов и Синове ЕООД
Успешната съвместна работа с Хипер Груп ни дава основание да присъдим висока оценка за качеството на обслужване и сроковете за изпълнение на задачите, както и за професионализма и отзивчивостта на екипа на фирмата.

Препоръка
Вижън Пропърти ООД
Екипът се справи в по-кратки от предвидените срокове и изпълни своята част безупречно. Бяха ни дадени насоки от тяхна страна във времето на изпълнението, които ни спестиха допълнителни разходи и поставиха проекта на челно място.

Препоръка
Начев Ауто ЕТ
Изпълнението им се отличава с модерни проектни решения, прецизност и високо качество.

Препоръка
Сдружение Десант
В етапа на конкретната изработка срещах пълното съдействие на г-н Амеров и екипа му. Обслужването им беше безупречно по отношение на корекции, които предявявах или по отношение на нови разработки, които изисквах.

Препоръка
ЕПЦ-Девня
Креативните идеи и решения на “Хипер Груп” ООД ни подтикнаха да очакваме с нетърпение завършването на проекта.

Препоръка
Салон №5
Те показаха изключителни умения в сферата на маркетинга, рекламата и динамичното оптимизиране на нашата оферта, справяйки се с трудностите, през които трябваше да преминат при изграждането на една след новогодишна промоционална оферта.

Препоръка

Структура на компанията

Организацията на компанията е структурирана така, че в максимална степен да улесни ефективното изпълнение на проекти в целевите за компанията области.